Makan

landschapsontwerp

Titel:
tuin familie Langeslag&Linssen foto 1

Opdrachtgever:
Familie Langeslag Linssen

Jaar:
2012

Omschrijving:
De Hoek is een boerderij waarbij de landerijen zijn omgevormd tot een landgoed met 2 nieuwe woningen. Een van deze nieuwe woningen is gekocht door de familie Langeslag Linssen. Voor hun privé tuin is dit ontwerp tot stand gekomen. Het huis staat in een schuine lijn op het landgoed. Om huis en omgeving te verankeren wordt de schuine lijn doorgezet in de vorm van een rode beukhaag. Door de rode beukhaag onstaat een duidelijk onderscheid tussen voortuin en achtertuin.

Landgoedtuin, tuin

Geef een Reactie

Je email word niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Je mag de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>